iminverklighet

dom vackraste stunderna i livet var dom när ni kom.

3. Veckans förberedelser.

Publicerad 2011-10-31 08:58:41 i i största allmänhet,

Nu är allt i full gång. Det är människor med sysselsättningar från golv till tak i den nya bostaden och vad gör jag? Hittills har jag skruvat ihop ett skoställ att ha i hallen. Levererat några stycken hamburgare, som en givetvis var till mig själv. Jag har flängt till Ikea och införskaffat det som en ny inredning behöver och igår tog jag med mig min svägerska för gardin shopping i Skövde. Världens fynd fick jag till och jag jubla så högt i butiken att jag faktiskt på riktigt skrämde slaget ur hon som jobbade där. Nej vadå retligt. Att visa känslor ska tydligen vara bra, nu fick dom ju sig den där nöjda kunden butiker vill ha. Pinsamt!

Ikväll är förhoppningsvis tok-fias rum så pass färdigt att jag kan börja installera hennes alla miljoner saker där. Bara att få bort hennes grejer ifrån lägenheten kommer kännas som att allt nästan är borta. Hon har tagit över med sitt leksaks harem och det ligger precis överallt. Nappar i skåp, nappar och leksaker i skor, hennes små söta skor pryder hela lägenheten då fröken har fått dille på att bära omkring på dom. Ja, det finns hur mycket som helst, överallt, högt och lågt. Därav kommer det bli skönt med att hon nu får sitt prinsess rum hon han pyssla och härja i bäst hon vill. Med tanke på mellan landningen vi gjorde här har vi inte brytt oss nämnvärt att få i ordning rummet till henne. Hon är ju med mig 24-7 i alla fall.
Nej, trotts att mycket går emot just nu, som graviditets hormoner och liknade kommer detta bli så bra, så skönt. Att äntligen få landa och känna att här stannar jag nu. Ingen mer flytt, inget mer packande i och upp ur flyttlådor. Bara tanken värmer i själen och på fredag är det första natten i huset. Första natten och långt ifrån sista! Därifrån kommer jag inte gå kan jag säga..
Idag står det tyg shopping på schemat. Måste ha det till lite möbler som måste vara klara tills på fredag. Mycket måsten för alla som hjälper till då jag just är mer i vägen är till hjälp. Jag gör sånt runt omkring som kommer underlätta i slutskedet. Packa våra saker är ju min egentliga huvudsyssla men utan lådor blir det rätt svårt. Väntar fortfarande på att få ner dom från vinden som en viss sambo lovat i ex antal veckor.
Sen som sagt ikväll hoppas jag på att få ett av många rum installerat och klart, rubb som stubb.

Ber om ursäkt för antagligen en ganska tråkig uppdatering men såhär går det till hos oss just nu och veckan ut. Det är rörigt, körigt och helt utmattande men ack vad bra det kommer vara på söndag! Fredag till söndag kommer bli mer vaket än på länge då jag förmodligen kommer gå och fixa, trixa, ändra och indreda non-stop. Halleluja moment!
Men nu om jag ska vara ärlig har vi fortfarande grus i ögonen så vi vilar faktiskt våra huvud en liten stund till. Jobbigt att vara aktiv, både för vuxen som barn.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela