iminverklighet

dom vackraste stunderna i livet var dom när ni kom.

43. Hipp hipp hurra...

Publicerad 2011-11-27 20:24:30 i i största allmänhet,

... till mig själv idag!
Ja visst. Idag blev jag hela 24 år och jag vet inte om det är någon skillnad. Har jag ens på ett år blivit smartare? Jag har ju i alla fall gått från landet bo till stads bo, gått från mamma till en till nästan två, (har ju fortfarande inte tittat ut någon bebis och jag tror nog jag gett upp hoppet..!), jag har gått från att bo i lägenhet till att vara stolt husägare med grabben som stulit mitt hjärta och jag har gått från "smal" till återigen "tjock". Ja, det har nog trots att jag glömt bort hälften hänt mycket med mig som person och i vardagen överhuvudtaget. Sen är det nog ingen annan märkbar förändring, åldern är en siffra och den blir vad man gör den till.

Dagen har hur som helst gått i ett från att vi vakna. Jag väckte Tommy och Ebba vid åtta, åt en mysig frukost bestående av mina nybakade scones. Fick paket av dessa underbara två och jag blev själa glad- en ÄKTA onepiece! Jag är en mallig ägare av en sådan nu och kommer använda den väl och flitigt. Stoppade ner mig och Ebba i ett bad och gjorde oss i ordning. Fick besök av Tommys mamma, mormor&morfar och fick jätte fina presenter av dom. Tusen tack! Tog efter deras visit en powernap för att orka, vaknade och Pappa&Monica dök upp 20 minuter senare. Efter en mysig fika med dom kom mamma, Pierre&Caroline och mormor upp och hela huset var helt plötsligt fyllt med folk. Fick mängder av paket och jag är otroligt glad och nöjd med allihop! Allt från duschcreme till skor och kläder fick jag och bara bra att ha saker. En toppen dag helt enkelt! Men nu är jag totalt färdig. Kroppen är uppsvälld till en maximal ballong och jag har ont precis överallt.
En sak fattas mig dock och det är att bebisen inte kommit. Jag trodde att jag skulle få världens dyrbaraste present i år men icke. Och vet ni, det gör mig aningen ledsen. Jag lägger handen på mitt hjärta och säger rätt ut;
- nu är det verkligen i n t e kul längre!
Det är med skam jag säger det för jag vet att det är olovligt att säga så. Man ska inte klaga. Jag ber om ursäkt för detta, men ord kan inte förklara min känsla just nu. Det är för mycket...

Så nu är min födelsedag och årets första advent snart över. Den har spenderats på absolut bästa sätt och med alla jag älskar. Vi har skrattat, myst och ätit gott, allt från glass tårta till mammas biff med lök. Jag är tacksam över denna fina dag ni gett mig och för att jag har så underbara människor i min närhet. Sen t u s e n t a c k till att gratulationer som på sms och Facebook. Får mail om alla logg inlägg och det har blivit ett par stycken!
Nu tackar jag och min svullna kropp för mig och säger tack för idag <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela